Η Ιστορία μας

Meat & Deli Stories

Deka Meat House Story

Με την γνώση και την εμπειρία τουλάχιστον 40 ετών
Στη Βάρη , τον παραδοσιακό τόπο κρεατολατρειας, το 2009, 3 φίλοι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και γνώση στο χώρο του νωπού κρέατος( υπήρχε ήδη σε λειτουργία κρεοπωλείο) , δημιούργησαν μια πρωτοπόρα μορφή κρεοπωλείου, το «10».
Εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στην ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών και προϊόντων γύρω απο το κρεας .
Υπηρεσίες
Διαθέτουμε οτι χρειάζεστε για να εφοδιαστείτε ολοκληρωμένα και να προετοιμάσετε απο ενα απλό γεύμα μεχρι το παρτυ σας, την γιορτή ή μια πολυπληθή εκδήλωση .
Επισης κατέχουμε πολύχρονη εμπειρία με δυνατές συνεργασίες , σε τροφοδοσίες σκαφών και προμήθειες χώρων εστίασης.
Προϊόντα
Με επίκεντρο την συνέπεια, τον σεβασμό και την φροντίδα των πελατών μας , μεριμνούμε μεσα απο την υψηλή ποιότητα των νωπών κρεάτων μας με τις σύγχρονες κοπές, τα φημισμένα κρεατοπαρασκευάσματα αποκλειστικής παραγωγής μας , τα επιλεγμένα διεθνή και κυρίως ελληνικά προϊόντα με έμφαση στους μικρούς τοπικούς παραγωγούς. Και φυσικα Βιο επιλογές. Διαθέτουμε ενημερωμένο και ψαγμένο τμήμα οπωροκηπευτικών, πλούσια ποικιλία αλλαντικών και τυριών, παρασκευής μας μοναδικές σαλάτες και αλλειματα. Deli , bio και παραδοσιακά αγαθά.

The Best Online Butcher

We set out with a straightforward mission
Όλα τα παραπάνω διασφαλίζονται με το εγκεκριμένο εργαστήριο της επιχείρησης , από την αρμόδια κτηνιατρική υπηρεσία , για την επεξεργασία και διάθεση κρεατοπαρασκευασμάτων σύμφωνα με τις διεθνείς πιστοποιήσεις HACCP και ISO.

Το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας , είναι πάντα πρόθυμο να δώσει λύσεις ή προτάσεις στις ανάγκες σας και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις δικές σας γευστικές ιστορίες και αναμνήσεις.

Πάντα προσηλωμένοι στις αξίες μας και την παράδοση, αποδεικνύοντας το, ό,τι αξίζει , διαρκεί .
Μέλημα και επιδίωξη της επιχείρησης : το προϊόν που θα μπει στο σπίτι σας να είναι σωστό , ασφαλές και το καλύτερο ποιοτικά . Για μας είναι αδιαπραγμάτευτη η σχέση εμπιστοσύνης που κτίζουμε καθημερινά , προσδοκώντας το «10» να είναι και το δικό σας σπίτι για τις προμήθειες και τις διατροφικές επιλογές σας.
@deka.meathouse

We are on Instagram

Meat & Deli Stories