Share:
Μοσχάρι λεμονάτο

Μοσχάρι λεμονάτο

Σήμερα θα φτιάξουμε πεντανόστιμο και εύκολο μοσχάρι λεμονάτο🥘

Για τη συνταγή μας θα χρειαστούμε τα εξής:
👉1 κλ στρογγυλό κομμένο σε μερίδες
👉Λάδι
👉Αλεύρι
👉Αλατοπίπερο 4 λεμόνια
👉4 καρότα

Καλύπτουμε τον πάτο μιας βαθιάς κατσαρόλας με λάδι και το βάζουμε να ζεσταθεί σε μέτρια ένταση. Αλευρώνουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε απο όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσει . Αφού τσιγαριστεί , σκεπάζουμε με νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 1,5-2 ώρες σε χαμηλή θερμοκρασία. Έπειτα ρίχνουμε τα καρότα κομμένα σε ροδέλες . Μόλις είναι έτοιμα και τα καροτα , στύβουμε τα λεμονια και ρίχνουμε το χυμο μαζί με αλατοπίπερο . Βράζουμε μέχρι να πήξει!!

👉Extra Tip: Αν το φαγητό βγαίνει νερουλό , διαλύουμε σε κρύο 1 κ.σ. Corn flour και το ρίχνουμε μέσα στη μη κατσαρόλα να πάρει 1 βράση.

Καλή μας όρεξη 🤗

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *